EVRENGİZ: EV, AİLE, ŞEHİR VE MEDENİYET

18 Kasım Perşembe günü saat 21.00’de Meb Müşaviri Dr. Necdet Subaşı ve Moderatör Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Emir Özdemir ile birlikte konuğumuzun aynı isimli eseri bağlamında Ev-Aile-Şehir-Medeniyet kavramlarını ele alacağımız ‘Evrengiz’ başlıklı etkinliğimize davetlisiniz.

Program online platformda olacaktır; programa ait Zoom linkinin size iletilebilmesi için lütfen kayıt olunuz.

Kayıt için KAYIT OL butonunu kullanabilirsiniz.

Necdet Subaşı Kimdir?
Akademisyen ve yazar Necdet Subaşı, 1961 yılında Artvin’in Şavşat ilçesinde doğmuştur. 1986 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuş, ardından Balıkesir ve Konya’da kısa süre öğretmenlik yapmıştır.

Necdet Subaşı, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Türk Aydınının Din Anlayışı” başlıklı doktora tezini savunmuştur.

Akademik çalışmalarını Yüzüncü Yıl, Muğla ve Gazi Üniversitesi’nde sürdürmüştür. 60. T.C. Hükümeti’nce başlatılan “Alevi Açılımı”nda genel koordinatör olarak görev ve sorumluluk üstlenmiştir (2009-2011). Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapmıştır (2011-2015). 2015 yılında atandığı Başbakan Başdanışmanlığı görevini hâlihazırda MEB danışmanı olarak sürdürmektedir. Subaşı, 2020 yılından itibaren tüm dünyayı kuşatan covid-19/koronavirüs salgın sürecinde dijital düzeyde gerçekleştirilen Karantina Sohbetleri’nin daimi moderatörlüğünü üstlenmiştir.

Selam ve saygılarımızla,

BYV – Fikir Sanat Medeniyet Komisyonu (FSM)

Platformunuzu seçin ve paylaşın.