Uzakdoğu’da İş Yaşamı ve Girşimciliği Hüseyin Ceyhan’la “Orada Yaşam Nasıl?”da Konuşuyoruz

6 Nisan Salı akşamı saat 21.00’da düzenleyeceğimiz Orada Yaşam Nasıl? programımızda THY Batı ve Güney Avrupa Kargo Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceyhan Bey’i misafir ediyoruz.

Hüseyin Bey’le uzun yıllar görev yaptığı Uzakdoğu’da iş yapmak ve girişimcilik konularında sohbet edeceğimiz etkinliğimize davetlisiniz.

Programa ait ZOOM linkinin size iletilebilmesi için lütfen kayıt olunuz.

Kayıt için KAYIT OL butonunu kullanabilirsiniz.

Selam ve saygılarımızla,

BYV-Fikir Sanat ve Medeniyet Komisyonu (FSM)

Hüseyin Ceyhan

Lise eğitimini Galatasaray Lisesinde tamamlayan Hüseyin Ceyhan, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldu.

1995 -2002 yılları arasında ticari girişimleri oldu ve bireysel işletmeciliğin yani sıra, lojistik sektöründe faaliyette bulundu.

2003-2006 yılları arasında Ereğli Demir Çelik Fabrikaları TAS ’de Yatırımcı İlişkileri ve Lojistik Is Geliştirme birimlerinde çalıştı ve 2007-2008 yılları arasında deniz ve karayolu taşımacılığı alanlarında özel sektörde yöneticilik yaptı.

2009 yılı başından beri Türk Hava Yolları’nda çalışan Hüseyin Ceyhan 2 sene Hong Kong Müdürlüğünden sonra 2011-2021 tarihleri arasında THY’nın Asya Uzakdoğu’dan sorumlu Kargo Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

2021 Şubat ayından beri Batı ve Güney Avrupa Kargo Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Hüseyin Ceyhan Frankfurt’ta oturmaktadır; evli ve 4 çocuk babasıdır.

Platformunuzu seçin ve paylaşın.