Fatma Betül Kız Öğrenci Evimiz Açıldı

Fatma Betül Kız Yurdu ve Etiler Camii, 2010 yılından bu güne kadar takipçisi olduğumuz bir projemizdi. Zemin etüdü yapılarak mimari, mekanik, statik ve elektrik projeleri onaylanan ve İBB’den Kasım 2014 yılında yapı ruhsatı alınan Etiler Camii ve Fatma Betül Kız Öğrenci Yurdumuzun inşaatına harici faktörlerle şimdiye kadar başlama imkânımız olmadı.

İBB nezdinde kız yurdumuzun inşasına yönelik azmimizi muhafaza ederken aradan geçen yıllar içerisinde Boğaziçi Üniversitesi’nde kız yurduna olan ihtiyaç giderek arttı.

Kurulduğu günden bu yana öğrenci, mezun ve mensuplarına yönelik olarak hizmetlerini sürdüren Vakfımız, 21 yıldır Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerimize vermiş olduğu eğitim desteğine 2017-2018 öğrenim yılının başında hanım öğrenciler için kalacak yer teminine katkı sunmaya başladı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenim gören hanım öğrenci kardeşlerimizin okul çevresinde kalacak yer ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayabilmek adına Vakfımız tarafından BÜ Hisar Kampüs yakınında 6 öğrencinin ikamet edebileceği bir adet nezih ve ferah daire kiralanarak öğrenim dönemi başında hizmete alınmıştır.

Mezun ve mensuplarımızın değerli katkılarıyla döşenip hazır hale getirilen Fatma Betül Kız Öğrenci evimiz, kız öğrencilerimizin konaklama ihtiyaçlarını sınırlı kontenjanıyla karşılarken aynı zamanda bu alandaki hizmetimize bir başlangıç teşkil ediyor.

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı olarak siz değerli mensuplarımızdan alacağımız güçle inşallah önümüzdeki yıllarda kız öğrenci evi sayımızı artırmanın gayreti içinde olacağız.

Saygılarımızla,

BYV- Kaynak Geliştirme ve İdari İşler Komisyonu

WhatsApp Image 2017-10-11 at 11.20.48 WhatsApp Image 2017-10-11 at 11.20.49 WhatsApp Image 2017-10-11 at 11.20.55

IMG-20170921-WA0005

 

Platformunuzu seçin ve paylaşın.