Şehit Ailelerinin Yanındayız

Değerli Arkadaşlarımız,

Milletimizin el ve gönül birliğiyle defedilen Fetullahçı Darbe girişiminde 242 vatandaşımız şehit oldu. Sayıları iki binle ifade edilen gazimiz var. Cenab-ı Hakk şehitlerimize rahmet; gazilerimize şifalar ihsan eylesin.

15 Temmuz darbe girişiminde toplumun her kesimine büyük görevler düşüyor. Biz de geniş vakıf ailemiz olarak bu hususta elimizden ne geliyorsa onu yapacağız inşallah. Bu bağlamda maddi ve manevi görevlerimiz var.

Kısa süre içinde uluslararası bir sempozyum düzenleyerek bir yandan konuyu enine-boyuna müzakere edeceğiz, diğer yandan da darbe girişiminin akabinde yurtdışında oluşan menfi imajın düzeltilmesine yönelik katkıda bulunacağız.

Vakfımızın Öğrenci ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu bünyesinde rehberlik, psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz var. Bu bağlamda BÜ öğrencilerine ücretsiz terapi imkanları sağlıyoruz. İhtiyaç halinde İstanbul’daki şehit çocuklarının alanının profesyonellerinden psikolojik destek hizmeti almalarını temin edeceğiz. Şehit çocuklarına kariyer planlaması desteği, staj organizasyonu ve iş bulunması gibi hususlarda da destek olacağız inşallah.

Vakıf Müdürümüz İbrahim Ethem Gören’in Vakıf Başkanımız Bahattin Aydın ile şehit ailelerine yönelik olarak yürütülecek vakfımız hizmetlerine dair yaptığı mülakat aşağıdaki linkte bilgilerinize sunulmuştur.

http://www.dunyabulteni.net/guncel/375410/byv-sehit-ailelerinin-yaninda

Siz değerli mensuplarımızdan da çevrenizdeki 15 Temmuz şehit ailelerine ulaşarak,  ülkemizdeki tüm üniversitelerde tahsili gören çocuklarının vakfımıza yönlendirilmesi hususunda yardımlarınızı istirham ediyoruz.

Selam ve saygılarımızla,

BYV-Öğrenci ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu (ÖMİK)

 

 

Platformunuzu seçin ve paylaşın.